Kerhoilta torstaina 14.3. klo 18 hybridinä

Kerhoilta torstaina 14.3. klo 18 on tuttuun tapaan hybridinä ja linkki tulee taas noin tuntia ennen tähän.

OH2RUP -TOISTIN QRV

Kerhon 70cm toistin on taas toiminnassa. Veijo OH4VA ja Tauno OH2GIZ kävivät laittamassa uuden ohjelmistopäivityksen paikoilleen, joten taas käy ja kukkuu koko keskisen Uudenmaan laajuudelta. Kokeilkaapa.

QSL-KORTTEJA KERHOLLA

Kerholla on piirin QSL-managerilta OH2TI pussillinen saapuneita QSL-kortteja. Jaellaan niitä kerhoillassa lokeroihin, kadehditaan kahvikupin ääressä kaverin kortteja ja voihan sieltä omansa poimia saman tien mukaan kotiin.

T2-KOULUTUS KERHOLLA KEVÄÄLLÄ

Tule täydentämään taitojasi ja osallistu T2-koulutukseen keväällä. Tarkemmin seuraavassa kerhotiedotteessa.

ONKO KIINNOSTUSTA YHTEISEN QSL-KORTIN PAINATTAMISEEN?

Ideana olisi, että kortin etupuolella olevan kuvan päällä olisi kaikkien mukaan tulevien kutsut. Kortin takapuolella olisi QSO-tietolokerikon lisäksi, kaikkien korttiin osallistuvien kutsut, nimet, osoitteet, lokaattorit ja OHC. Jokaisen kutsun edessä olisi ruutu, johon laitetaan merkki oman kutsun kohdalle.
Tyhjään kohtaan voisi laittaa paikat kotiosoitteesta poikkeaville tiedoille, kuten lokaattori, OHC ja OHFF.

Kortteja voisi varata 100 kortin portain. Korttien painopaikka UX5UO Print, jossa myös OH2AP:n kortit on painettu.
Tietysti voi tilata myös oman persoonallisen kortin 1000 kortin portain. Koskenmäellä voi käydä myös katsomassa korttimalleja ja vaikkapa workkimassa maston juurella. Kortin suunnitteluapuakin otetaan vastaan (esim. valokuvia ym.)

Kiinnostuksen ilmoitukset Kekelle OH2OT: oh2ot@oh2j.info

OLETHAN MUISTANUT LAITTAA MAKSUUN TÄMÄN VUODEN JÄSENMAKSUN?

OH2APn vuosikokous 29.2.2024 päätti pitää jäsenmaksun entisenä eli 25 €. (alle 18 v 0 €) . Jäsenmaksuja onkin jo tippunut yhdistyksen tilille, vaikka jäsenmaksun eräpäivä on toki vasta 30.4.2023. Ellet ole vielä laittanut omaa jäsenmaksuasi maksuun pankkiin, tee se hyvissä ajoin, ettei pääse unohtumaan. Jäsenmaksulasku oli viime jäsenkirjeen liitteenä, mutta muistutuksena: Maksa 25 € Keski-Uudenmaan Radioamatöörit ry: tilille Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74. Merkitse viitteeksi:  01012. Voit toki tehdä pienen “inflaatiopyöristyksen” ylöspäin lahjoituksena kerholle.