Kerhoilta torstaina 4.4. klo 18 hybridinä

Kerhoilta torstaina 4.4. klo 18 on tuttuun tapaan hybridinä. Nokkakusoillaan ja katsotaan vaikka kerhon webbisivujen uuden version protoa.

NYT HUIPPUMAHDOLLISUUS: omakutsu-sähköpostilaatikko kerhon kautta

Microsoft on hyväksynyt kerhollemme OH2AP yleishyödyllisen yhdistyksen statuksen ohjelmistolisenssien osalta, nyt alkuun parin vuoden koeajaksi. Tämän ansiosta meillä on tarjota kaikille halukkaille kerhon jäsenille ‘omakutsu-sähköpostiosoite’ muotoa oh2xyz@oh2ap.fi . Samassa yhteydessä tulee Teams-ohjelma kerhoiltoihin osallistumista varten, Onedrive -tallennustilaa sekä käyttöoikeus MS Office -työkalujen verkkoversioihin.
Jos kiinnostaa, laita viesti osoitteeseen markku (piste) malinen (at) elisanet (piste) fi ja kerro viestissä etunimi, sukunimi, kutsu ja puhelinnumero sekä mahdollisuuksien mukaan vaihtoehtoinen (nykyinen) sähköpostiosoitteesi.

T2 -KURSSI ALKAA 9.4.

T2-kurssi alkaa ensi viikolla 9.4.; vielä ehtii mukaan. Katso ohjeet näiltä kerhon sivulta, otsikon ‘KURSSIT’ alta.

HUHTIKUUN KUUKAUSIKOKOUKSEN 11.4. AIHEENA ES-, TROPO- JA HD-KELIT

Es-, tropo- ja HD-kelit ovat aiheena huhtikuun kuukausikokouksessa ensi viikon torstaina 11.4.2024. Jukka Kotovirta Suomen DX-Liitosta kertoo em. keleistä, niiden synnystä, reaaliaikaisesta seuraamisesta ja ennustamisesta sekä muusta niihin liittyvästä. Kokoonnumme kerholle tai etänä teamsin ääreen klo 18.00. Esitys teamsin välityksellä alkaa klo 18.15.

KOUVOLAN SOTILASRADIOPÄIVÄT 14.4. – KIMPPAKYYTI SUUNNITTEILLA

Kouvolassa on parin viikon päästä Sotilasradiopäivät, ohjelmassa taas mielenkiintoisia esityksiä ja mahdollisuus poiketa Putkiradiomuseoonkin. Tässä linkki ohjelmaan: https://www.putkiradiomuseo.fi/tapahtumat/
Suunnittelemme kimppakyytiä kerholta: tästä kiinnostuneet ilmoittautukaa kerhon s-postiin oh2ap(at)oh2ap.fi kuluvan viikon aikana. Ilmoittautukaa myös päiville Kouvolaan – yhteys tuon ylläolevan linkin kautta.