Kerhoilta 25.8.

Syksyn kerhoillat ovat käynnistyneet ja kokoonnumme normaalisti torstaina 25.8. klo 18 hybridinä eli paikalle kerholle voi tulla tai jos se ei onnistu, voit osallistua etänä. Katsellaan vaikka QST:n uusinta numeroa illan mittaan.

ENSI VIIKON KERHOILTA 1.9. TORPANTIELLÄ

Syyskuun kuukausikokoksen tiimoilta ensi viikon torstaina 1.9. klo 18 katsotaan tutussa paikassa Torpantie 7,  Ollin OH2OW luona. Ohjelmassa magneettiluuppi-antennin viritysautomatiikka-ratkaisuja ja muutakin tähän liittyvää sekä asiaa kerhon toistimen OH2RUP siirrosta.

KERHON SYYSLEIRI LAUANTAINA 24.9.2022

Onhan Sinulla jo almanakassasi syksyn leiri, joka tänä vuonna on taas Rusutjärven rannassa, mutta nyt eri paikassa. Leireilemme Tuusulan seurakunnan leirikodilla osoite: Hämeentie 44, 04300 Tuusula. Leirin käynnistys tapahtuu klo 10, lounas klo 12 ja ohjelma alkaen klo 13. Myös
kirppis on tälläkin kertaa mukana. Leirimaksu viime vuoden tapaan 15 €.
Tarkemmin ohjelmasta seuraavissa viesteissä.

KIINNOSTAAKO PERUSLUOKAN KURSSI?

Kiinnostaako Sinua tai jotain tuttua perusluokan etä/hybridikurssi tälle syksylle. Jos kiinnostaa tai tiedät jonkun, jolle kannattaisi mahdollisuutta mainostaa, laita viestiä kerholle oh2ap miumau sral.fi . Kurssista lisätietoja näiltä sivuilta kohdasta ‘Kurssit’. Aloituspäivä on 13.9.

Ja kursseista: kevään T2-kurssin hännät käydään läpi tulevien muutaman viikon aikana kurssiporukalla. Innokkaimmat ovat käyneet jo tenttimässäkin.