Tämän viikon kerhoilta 4.5. klo 18

Torstain 4.5.2023 klo 18 kerhoillassa nokkakusoillaan. Kuten ennenkin mahdollisuus osallistua paikalla tai etänä.

TOUKOKU UN KUUKAUSIKOKOUKSEN AIHEENA ETÄASEMA

Kerhon hf-etäasema OH2AP on avattu käyttäjille. Etäaseman käyttökoulutusta järjestetään toukokuun kuukausikokouksessa torstaina 25.5.2023 klo 18 Ollin, OH2OW luona tutussa osoitteessa Torpantie 7, Järvenpää

Käyttäjätunnuksia voi jo nyt varata Hansilta OH2HU etäaseman käyttöohjeessa
olevasta mailiosoitteesta. Sitten lukemaan huolella käyttöohjetta, joka aukeaa näillä sivuilla ylhäältä kohdasta ‘KERHO’,  ja mukaan kuukausikokoukseen saamaan ‘hands-on’ käyttäjäperehdytystä.

HELATORSTAINA EI KERHOILTAA

Helatorstaina 18.5.2023 ei pidetä kerhoiltaa, vaan kusoillaan kotona tai opiskellaan kuukausikokousta varten etäaseman käyttöä kerhon nettisivuilta.

ONKO KESÄLEIRILLE MENIJÖITÄ?

SRALin kesäleirin järjestää tänä kesänä Lahden Radioamatöörikerho ry, OH3AC, Vierumäen vapaa-aika- ja -liikuntakeskuksessa 12.-16.7.2023. Leiri on saanut nimekseen PäijätHami. Leirillä on runsaasti mielenkiintointa ohjelmaa. Tarkemmat tiedot löytyvät SRALin ja OH3AC:n sivuilta.

Onko kiinnostusta lähteä kesäleirille ryhmänä? OH2AP voisi tehdä sinne ryhmämatkan. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä Jussiin OH3ZQ (omakutsu) sähköpostilla. Jutellaan asiasta myös torstain kerhoillassa.

JÄRVENPÄÄ-PÄIVÄ 13.5.2023

OH2AP osallistuu Järvenpää-päivän tapahtumaan kävelykatu Jannella lauantaina 13.5.2023. Tervetuloa jututtamaan porukka kerhon standille.