Lähiviikkojen nuorisoaktiviteetteja

Märket äänessä

SRAL, OHDXF ja Suomen Majakkaseura järjestävät yhdessä nuorille radioamatööreille kansainvälisen koulutuspedition Märketillä.
Mukana kerhostamme on Elias, OH2EP. Hänen lisäkseen ryhmässä on yksi nuori amatööri Belgiasta, Itävallasta ja Romaniasta. Talkoolaisena matkassa on myös Keijo, OH2BOZ, joka samalla pääsee verestämään omia muistojaan 1980-luvun OJ0-peditioilta. Ryhmänjohtajana toimii Henry, OH3JR, joka muuten oli mukana vuoden 1980 OH2AP/OJ0-peditiolla.
Kelien mahdollistaessa Elias kuulostelee kerhomme jäseniä erityisesti 80:n ja 40:n fonella.
linkki:  https://dx-world.net/oj0c-market-reef/
Nuorisotiimin viikonloppuleiri Liedossa
SRAL:n Nuorisotiimi järjestää nuorille radioamatööreille suunnatun viikonloppuleirin Liedossa 7.–9.9.  Leiri on ensisijaisesti suunnattu 15-28-vuotiaille SRAL:nnuorisojäsenille. Mikäli et vielä ole jäsen, hakemuksen täytät nopeasti osoitteessa http://sral.info/liity/
Ohjelmassa mm. kettujahtia, workkimista, ohjattua CW-QSO:n pitoa, saunomista, rentoa yhdessäoloa ja hauskanpitoa.