OH2AP: Vuosikokous 10.2.2022 klo 18 hybridinä.

Koska korona-rajoitukset ovat lieventyneet helmikuun alusta lukien, OH2AP:n vuosikokous pidetään viime viikon tiedotteesta poiketen hybridinä torstaina 10.2.2022 alkaen klo 18. Voit siis joko tulla paikalle Ollin OH2OW luokse  (Torpantie 7, Järvenpää) tai osallistua Teamsin kautta etänä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Kokousaineisto on luettavissa alla. Teams-linkki vuosikokoukseen tulee tähän noin tuntia ennen kokouksen alkua.

Tervetuloa kokoukseen ! Paikan päälle tulijoille on luvassa myös kahvit.

Ennen varsinaisten kokousasioiden käsittelyä Keijo OH2BOZ on lupautunut kertoilemaan viime kesän Märket-peditiosta ja satelliitti-workkimisesta siellä ja Jussi OH5LK kertoo etänä Märket-esityksen aluksi satelliittien workkimisen tekniikasta.

Vuosikokousaineisto: 

OH2AP vuosikokous esityslista 2022   Toimintakertomus 2021   Tilinpäätös 2021  Toimsuunnitelma 2022 Budjetti 2022 

Teams-pikaohje: Teams-pikaohje