Arkistot kuukauden mukaan: marraskuu 2017

Marraskuun jäsenkirje

MARRASKUUN KUUKAUSIKOKOUS KERHOLLA 23.11.

Marraskuun kk-kokous pidetään demoillen kerholla torstaina 23.11. klo 18. Matti OH2BDQ esittelee ja demoaa ‘hands-on’ kerhon hf-asemalla uutta digi-lähetemuotoa FT8, joka on tänä syksynä levinnyt bandeille varsin nopeasti.

VIESTILIIKENNEHARJOITUS LAUANTAINA 25.11.

Kk-kokousta seuraavana lauantaina OH2AP on mukana kerhoasemalta yhtenä vasta-asemana valtakunnallisessa Turva-viestiliikenneharjoituksessa. Työskentely hf-taajuuksilla Winmor -modella pääasiassa P2P yhteyksillä, erillisen viestiliikennetaulukon mukaan. Ap / ip vuoroja luvassa, tule mukaan päivystämään ja kokeilemaan. Tarkat tiedot käydään läpi edeltävän torstain kk-kokouksessa.

OH100FIN -KAMPANJAN LOPPURYNNISTYS ‘H-HETKELLÄ’ 6.12.

Koko vuoden kestänyt OH100FIN kampanjamme päättyy vuoden vaihteessa. Itsenäisyyspäivänä 6.12. ja sen molemmin puolin rynnistetään vielä olemalla porukalla äänessä kaikilla bandeilla ja modeilla. Jarmo OH2GJL jakaa vuorot eri päiville, taajuuksille ja modeille. Ole yhteydessä OH100FIN(at)sral.fi tai Jarmoon, jos Sinulla on tilaisuus olla äänessä
jollain bandilla Itsenäisyys-päivänä ja/tai sen molemmin puolin. Varaukset ‘yksi päivä yksi bandi yhdellä modella’ -pohjalta. Worki päivän kunniaksi vaikka yksi, kymmenen tai sata qsoa !

PIKKUJOULUT JOULUKUUSSA 14.12.

Kerhon pikkujoulua vietetään tutussa paikassa Torpantiellä torstaina 14.12.2017 klo 18 alkaen. Glögiä ja kahvia siemaillessa kuullaan Arskan, OH2EC juttua Kiinan avaruuskeskuksesta ja julkistetaan Arvon OH2PW muistelukset radioamatööritoiminnan alkuvuosilta. Onhan päivä jo almanakassasi.

MIELENKIINTOINEN LUENTO JÄRVENPÄÄ-TALOLLA 21.11.

Valtiotieteiden tohtori Jukka Seppinen luennoi maksuttomalla yleisöluennolla Järvenpää-talolla tiistaina 21.11.2017 klo 18 Suomen sotilastiedustelusta vuonna 1944.

KIINNOSTAAKO KERHOHUPPARI?

Kerho tilasi pari vuotta sitten asiasta kiinnostuneille jäsenille kerhohupparit. Kaikki eivät tuolloin hupparia hankkineet ja uutta tilausmahdollisuutta on tiedusteltu. Nyt kartoitetaan, löytyisikö toiselle tilaukselle riittävästi kiinnostuneita, jotta tilauksen minimimäärä x hupparia saataisiin tilatuksi. Jos hupparihankinta kiinnostuu, laita viestiä oh2ap(at)sral.fi tai Jussille OH3ZQ.