Arkistot kuukauden mukaan: tammikuu 2022

OH2AP: Vuosikokous 10.2.2022 klo 18 hybridinä.

Koska ennakkotietojen mukaan korona-rajoitukset ovat lieventymässä helmikuun alusta lukien, OH2AP:n vuosikokous pidetään viime viikon tiedotteesta poiketen hybridinä torstaina 10.2.2022 alkaen klo 18. Voit siis joko tulla paikalle Ollin OH2OW luokse  (Torpantie 7, Järvenpää) tai osallistua teamsin kautta etänä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Kokousaineisto on luettavissa kerhon kotisivuilla 1.2.2022 alkaen. Linkki vuosikokoukseen tulee kerhon kotisivulle noin tuntia ennen kokouksen alkua.

Ennen varsinaisten kokousasioiden käsittelyä Keijo OH2BOZ on lupautunut kertoilemaan viime kesän Märket-peditiosta ja satelliitti-workkimisesta siellä ja Jussi OH5LK kertoo etänä Märket-esityksen aluksi satelliittien workkimisen tekniikasta.

Tervetuloa kokoukseen joko paikan päällä tai etänä! Paikan päälle tulijoille on luvassa myös kahvit.

Vuosikokousaineisto:  OH2AP vuosikokous esityslista 2022

ALKAVAN VIIKON KERHOILTA 3.2.2022 KLO 18 VIELÄ ETÄNÄ

Koska ei ole tietoa Seuratalon avaamisesta normaaliin toimintaan, pidetään torstain 3.2.2022 kerhoilta vielä etänä alkaen klo 18. Tutkaillaan yhdessä QST:n helmikuun digi-numeroa ja nokkakusoillaan. Linkki tulee kerhon sivuille kuten ennenkin n. tuntia ennen.

OH2AP: Vuosikokous 10.2.2022 klo 18 etänä tai hybridinä.

OH2AP:n vuosikokous pidetään torstaina 10.2.2022 alkaen klo 18.

Korjaus aikaisempaan: jos korona-rajoitukset sallivat, kokous pidetään hybridinä eli lähi- ja etäosallistumisen yhdistelmänä. Tämä vahvistetaan helmikuun alussa viranomaistietojen saavuttua.

Käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Kokousaineisto on luettavissa kerhon kotisivuilla 1.2.2022 alkaen. Linkki vuosikokoukseen tulee kerhon kotisivulle noin tuntia ennen kokouksen alkua. Tervetuloa kokoukseen!

 

Etäkokoukseen voit osallistua PC:lla, tabletilla tai älypuhelimella. Laitteessa ei tarvitse olla Teams-ohjelmaa asennettuna vaan osallistuminen voi tapahtua selaimella. Puheenvuorojen pitämiseen tarvitset mikrofonin (pc:ssa tai tabletissa) sekä kuulokkeet tai pc:n / tabletin kaiuttimet. Kamera ei ole välttämätön.

Tässä lyhyt ohje Teams’in käyttöön:  Teams-pikaohje

Torstain 20.1. kerhoilta etänä

Torstain 20.1.2022 klo 18 kerhoilta pidettiin etänä koronarajoitusten vuoksi. Ohjelmassa Seppo OH2TQ piti viime torstain FT8 esitelmän inspiroimana ”miniesitelmän” FT8 filosofiasta ja käytännön soveltamisesta sekä GridTrackerin käyttöön ottamisesta. Lisäksi tietysti nokkakusoilua ja juttelua ajankohtaisista aiheista!

 

Tammikuun kuukausikokous torstaina 13.1.

Torstain 13.1.2021 klo 18 kk-kokouksessa Marko, OH3CBT kertoi ja demosi Xiegu G90:sta ja sen käytöstä digi-kusoiluun. Kehkeytyi hyvä keskustelu asian tiimoilta.

Viime vuoden puolella pidettiin etänä useat kokoukset, joihin useampikin jäsenistä valmisteli kiinnostavia esityksiä. Kokouksessa muisteltiin ja palkittiin näitä. Palaverissa oli  16 osallistujaa.

Kerhoilta 6.1.2022 klo 18 etänä

Tämän vuoden ensimmäinen kerhoilta pidettiin taas koronarajoitusten vuoksi etänä torstaina eli loppiaisena 6.1.2022 klo 18. Perinteistä nokkakusoilua “ajankohtaisista aiheista” kuten vaikkapa vertaillaan joulunajan kusoja. Tai kuvaillaan joulupukin käyntiä tai piparitalojen koristeluja, jos jouluaikaan radiopuolella on ollut hiljaisempaa. Katsotaan QST:n uusinta numeroa, jos aikaa riittää.

Tammikuun kk-kokous 13.11. etänä

Muistathan, että seuraavalla viikolla eli torstaina 13.1.2021 klo 18 on sovittu tammikuun kuukausikokous, joka sekin pidetään etänä.