Arkistot kuukauden mukaan: elokuu 2023

Kerhoilta 31.8. normaaliin tapaan hybridinä

Alkaneella viikolla kerho kokoontuu normaalisti hybridinä torstaina 31.8.2023 klo 18.

Varaudutaan jo henkisesti kerhotilan syyssiivoukseen jonain lähiviikkona: Seurojentalon maaliremontin hiekkapuhalluksesta on tullut pölyä meidänkin puolellemme ja se pitää siivoilla pois ennen lumentuloa imuria, rättiä ja tolua käyttäen. Perästä kuuluu.

KURKISTA KIRPPUTORISIVUILLE JA KIITOKSET AKTIIVEILLE

Helgen OH2DY (sk) tavaroita on tullut kirpputori-sivuille lisää. Katsokaapa, olisiko jotain kiinnostavaa. Tarjouksiakin vastaanotetaan.

Kiitokset OH2DY:n maston ‘kaatajille’ – pääsee sekin uuteen hyvään kotiin!  Ja jotain on kirppikseltä mennyt eteenpäin SRAL:n kesäleiri, pari painavinta ‘möhköä’ tosin ser-lavan kautta.

Kiitokset aktiivisuudesta myös viime lauantain harraste-esittelyissä Järvenpäässä ja Mäntsälässä paikalla olleille aktiivisille: uusia jäseniä harrasteemme pariin saadaan vain tällaistakin vaivaa näkemällä.

24.8. Kerhoilta normaalitapaan hybridinä

Kerho kokoontuu normaalisti hybridinä torstaina 24.8.2023 klo 18. Kerhoillassa
– Katsotaan QST:n viimeisintä numeroa ja ehkä edellistäkin kesäloman ajalta
– Pakataan tavarat Mäntsälän ja Järvenpään harraste-esittelyjä varten.

Tervetuloa taas mukaan joko ihan livenä kerholle tai etänä.

MÄNTSÄLÄN JA JÄRVENPÄÄN HARRASTETAPAHTUMAT ENSI LAUANTAINA

Harrastusmessut ovat Mäntsälässä lauantaina 26.8.2023 klo 10.00-14.00 Mäntsälän Seurojentalolla ja Kapinatorilla.

OH2AP on mukana myös Järvenpään Harrastustapahtumassa 26.8.2023 klo 12-15 Järvenpään Rantapuistossa.

Järvenpään jengi huomio:  ilmoittautukaa Harrastetapahtuman osastolle tuloon torstai-iltaan mennessä s-postilla: oh2ap@sral.fi, niin saadaan kunnon miehitys paikalle. Tavarat paikalla ja telttakatoksen pystytys klo 11 Skeittipuiston nurmikolla viimevuotisella paikalla, puretaan klo
15.

Mäntsälän miehet huomio: ilmoittautukaa Harrastusmessujen osastolle tulosta torstai-iltaan mennessä s-postilla: oh2ap@sral.fi, niin saadaan kunnon miehitys paikalle. Tavarat paikalla ja telttakatoksen pystytys klo 09  Seuratalon nurkalla vanhassa paikassa, puretaan klo 14.

Lisätietoja Jussilta OH3ZQ (omakutsu toimii)

SYYSLEIRI

Tämän vuoden syysleiri lähestyy. Se pidetään Tuusulan seurakunnan leirikodilla Rusutjärven rannassa lauantaina 16.9.2023. Ohjelmassa on mm. valmiusasioita, toistinjuttua, SRAL:n katsaus ja muuta. Kirpputorikin löytyy, jos sinulla on jotain hyllystä tarjottavaa. Tietysti vanhaan tapaan keittolounas ja kahvit. Leirimaksu 15 €. Näistä vielä enemmän lähempänä leiripäivää.

PERUSLUOKAN KURSSI SYYSKUUSSA 5.9. ALKAEN

Perusluokan kurssi aloitetaan taas syyskuussa lähi- ja etäosallistumismahdollisuudella. Kurssi alkaa tiistaina 5.9. Viestittele asiasta eteenpäin asiasta kiinnostuneille tutuille.

Viikon 33 kerhoilta normaalitapaan hybridinä.

Tämän viikon kerho kokoontuu normaalisti hybridinä torstaina 17.8.2023 klo 18. Tervetuloa taas mukaan joko ihan livenä kerholle tai etänä. Linkki tässä (toiminee tunnin verran..):

https://teams.live.com/meet/9415454313090?p=0pjfrbllrxTvZ9xM

SYYSLEIRI

Onhan almanakassasi jo, että tänä vuonna syysleiri pidetään Tuusulan seurakunnan leirikodilla Rusutjärven rannassa lauantaina 16.9.2023. Ohjelmassa on mm. valmiusasioita, toistinjuttua, SRAL:n katsaus ja muuta. Kirpputorikin löytyy, jos sinulla on jotain hyllystä tarjottavaa. Näistä vielä enemmän lähempänä leiripäivää.

PERUSLUOKAN KURSSI SYYSKUUSSA

Perusluokan kurssi aloitetaan taas syyskuussa lähi- ja etäosallistumismahdollisuudella. Viestittele asiasta eteenpäin asiasta kiinnostuneille tutuille. Lisätietoa tämän sivun yläreunan kohdasta ‘Kurssit’.

TULE MUKAAN MÄNTSÄLÄN JA/TAI JÄRVENPÄÄN HARRASTETAPAHTUMAAN

Harrastusmessut ovat Mäntsälässä lauantaina 26.8.2023 klo 10.00-14.00 Mäntsälän Seurojentalolla ja Kapinatorilla. OH2AP:n teltalle kaivataan väkeä. Ilmoittautukaa Jussille OH3ZQ (omakutsu ei tunnu toimivan; laittakaa msg: nolneljänol 7sataa9kymmentä2kymmentä).

OH2AP on mukana myös Harrastustapahtumassa 26.8.2023 klo 12-15 Järvenpään Rantapuistossa. Kerhon teltta on suunnilleen samassa paikassa kuin viime vuonnakin. Tule käymään ja juttelemaan teltalle.

Kesätauko päättyy – syksyn kerhoillat 10.8. alkaen

On “lomaltapaluun” aika ja kerhokokoukset alkavat tällä viikolla eli torstaina 10.8.2023 klo 18 hybridinä. Tervetuloa taas mukaan joko ihan livenä kerholle tai etänä.

SYYSLEIRI

Onhan almanakassasi jo, että tänä vuonna syysleiri pidetään Tuusulan seurakunnan leirikodilla Rusutjärven rannassa lauantaina 16.9.2023. Ohjelmasta ja muista järjestelyistä tarkemmin seuraavassa kerhokirjeessä.

PERUSLUOKAN KURSSI TULOSSA

Perusluokan kurssi aloitetaan taas syyskuussa lähi- ja etäosallistumismahdollisuudella. Viestittele eteenpäin asiasta kiinnostuneille tutuille.

HARRASTUSTAPAHTUMA 26.8.2023 klo 12-15 JÄRVENPÄÄN RANTAPUISTOSSA

OH2AP on mukana Harrastustapahtumassa 26.8.2023 klo 12-15 Järvenpään Rantapuistossa. Meidän teltta on suunnilleen samassa paikassa kuin viime vuonnakin. Tule käymään ja juttelemaan teltalle tai tulepa esittelemään harrastetta noiksi muutamaksi tunniksi.

HARRASTEMESSUT MYÖS MÄNTSÄLÄSSÄ 26.8. klo 10-14  TORIN TIENOOLLA

Harrastusmessut järjestetään myös Mäntsälässä tänäkin vuonna. Tapahtumapaikkana toimii mm. Seurojentalon parkkialue, missä kerholla on paikka varattuna Seuratalon kulmalla. Tule mukaan esittelemään harrastustamme. Ilmoittaudu Jussille OH3ZQ  (omakutsulla).