Kerhoilta 30.9. klo 18 : ‘HotA’-workkimisen esittely

Kerhoillan 30.9. erityisenä aiheena Marko OH3CBT esitteli uuden workkimismuodon ‘Hota’ (Hammocks on the air’) täydennyksenä Summits-on-the-Air (SotA) ja Parks-on-the-Air (PotA) valikoimaan. Lisäksi nokkakusoilua.

Tulossa: YE-webinaarit spektrianalysaattoreista ja oskilloskoopeista

Yleiselektroniikka Oy järjestää lokakuussa kaksi webinaaria ‘perusmittalaitteiden’ käytöstä:  asiantuntijat neuvovat näiden instrumenttien käytön perusteista ja hienouksista:

  • Spektrianalysaattorien perusteet: 21.10.2021 kello 13:00-15:30:  Tässä webinaarissa Rohde & Schwarzin asiantuntija Markku Hintsala opastaa Spektrianalysaattorien perusteisiin. Linkki ilmoittautumiseen tässä: https://www2.yeint.fi/spektrianalysaattoreiden-perusteet
  • Oskilloskooppien perusteet:  29.10.2021 kello 13:00-15:30:  Tässä webinaarissa Rohde & Schwarzin asiantuntija Pasi Suhonen opastaa oskilloskooppien perusteisiin. Linkki ilmoittautumiseen tässä: https://www2.yeint.fi/spektrianalysaattoreiden-perusteet

Kirpputori-sivulta löytyy sitten OH2EC:n (sk) ammattikäyttöön tarkoitetut spektrianalysaattorit:  Anritsu MS610B (10kHz – 2GHz ) ja H&P 8559A (10Mhz – 21 GHz ).