Marraskuun kuukausikokous 24.11. klo 18 – aiheena Arduino

Marraskuun kuukausikokous pidettiin tutussa paikassa Ollin, OH2OW luona osoitteessa Torpantie 7, Järvenpää,  torstaina 24.11.2022 klo 18.  Etänä pääsi myös mukaan.
Esa Nieminen, OH2AWG, on kerhoilloissa puhunut mahdollisuudesta pitää jonkinlainen lyhyt kurssi Arduinon ohjelmoinnista. Tämä kurssi toteutuu nyt torstaina 24.11. kuukausikokouksena. Tervetuloa tutustumaan Arduinoon ja sen avulla tehtyihin radioihin.

SRAL TIEDOTTAA

Liiton nuorisotiimi järjestää nuorten radioamatöörien viikonloppuleirin Mustilan OH5Z asemalla 2-4.12.2022  Workkimisviikonlopun aikana on luvassa muun muassa HF-workkimista kutsulla OH2YOTA, esitelmiä, saunomista ja yhdessäoloa. Ensisijaisesti leiri on suunnattu 15-28-vuotiaille SRAL:n nuorisojäsenille. Lauantaina on halukkaille mahdollisuus osallistua
leirille päiväkävijänä!
Leirin hinta koko viikonlopulta on 30€, päiväkävijälle maksu on 10€, joka sisältää kuljetukset
Mustilaan Kouvolan juna-asemalta, sekä lounaan ja päivällisen.
Ilmoittautuminen: https://forms.gle/qWLcqrt1oBPxQPgr5

ANTENNITALKOITA PIDETTY

Sopivasti ensilumien alla vahva ryhmä veti OH2AP:n  hf-aseman trappidipolin Seuratalolla paikalleen; syöttökaapelin reititys uudelta katolta kerhotilaan jäi vielä vähän vaiheeseen.
OH2ZA:n antennimasto saatiin myös ‘talvikuntoon’.

OH2NP -KUTSUA AKTIVOITU

Kerhon OH2NP -kutsua aktivoitiin viime perjantain 160 m aktiviteetissa Karin Ketunkorven asemalta. Esko, Jarmo, Kari ja Jussi kuittasivat lokiin illan mittaan 401 ssb- ja cw-qso’a. Eli kyllä 160 metrilläkin keliä ja säpinää on.

PÖPÖÄ VIELÄ LIIKKEELLÄ

Koronaa on edelleen ‘tarjolla’, joten jos on vähänkään ‘flunssainen olo’, tule kerhon palavereihin etänä !  QSH !