OH2AP:n Syysleiri Metsäpirtillä lauantaina 11.9.2021 – ‘hybridinä’

Kerhon perinteinen syysleiri on Rusutjärven Metsäpirtillä. (Osoite: Turaniementie 61, 04370 Rusutjärvi, Tuusulan kunta) lauantaina 11.9.2021. Leirin teemana on ‘SRAL 100 v.’

Tänä vuonna syysleiri pidetään hybridinä. Kun korona-ohjeistus on muuttunut, ennakkoilmoittautumista ei tarvita: leirillä on sopivasti tilaa ‘normaalille’ leiriporukalle.
Tavalliset korona-varotoimenpiteet: älä tule oireisena, maski- ja käsidesi ovat käytössä. Leirimaksu 15 € sisältää leirin ohjelman, keittolounaan ja kahvit.  Leirimaksun voi maksaa joko leirillä käteisellä (tasaraha, pls !) tai etukäteen kerhon tilille Uudenmaan Osuuspankki FI89 5092 0940 0192 74. Merkitse viestisarakkeeseen: ‘leirimaksu’ ja kutsusi.

Muille kiinnostuneille leirin ohjelmaa on mahdollista seurata Teamsin kautta klo 12 – 15.  Jos osallistut vain etänä, leirimaksua ei peritä.

Kärkijoukko on paikalla klo 9, jolloin lipunnosto. Antennien ja aseman pystytystä klo 10.  Aamukahvia on tarjolla. Keittoateria on tarjolla noin klo 11.

Leirin virallinen avaus klo 12, jonka jälkeen ohjelmaa seuraavasti:

– SRALin tuoreet terveiset tuo Liiton puheenjohtaja Jorma Saloranta OH2KI

– Hessu, OH2LH pitää SRAL 100 -historiikkikatsauksen

– Matti OH7SV valottaa Ra-tekniikan tulevaisuudennäkymiä

– Jarmo OH2GJL esittelee WSPR-tekniikkaa

– Marko OH3CBT kertoo kokemuksia ‘HotA’-operoinnista

– Jussi OH3ZQ luo katsauksen kerhon loppusyksyn aktiviteetteihin

..ja klo 15 maissa siirrytään sitten bulletiinin kuunteluun ja iltapäiväkahveihin. Klo 17 lasketaan lippu leirin päättäjäisiksi.

 

Leirillä on mahdollisuus peräkonttikirppikseen omaan lukuun Metsäpirtin pihassa. Paikkamaksua ei peritä.