Kerhoilta torstaina, antennitalkoot ensi viikolla, toistinryhmä

KERHOILLASSA NOKKAKUSOILLAAN JÄLLEEN HYBRIDINÄ TORSTAINA 10.11.2022 klo 18

Tämän viikon kerhoiltaan voi taas osallistua joko paikan päällä tai etänä. Illan aiheena nokkakusoilua. Linkki kerhoiltaan tässä:

Aihe: OH2AP kerhoilta,  10. marraskuutata 2022 klo 18.  Liity tietokoneellasi tai mobiilisovelluksella:    liity napsauttamalla tätä

HUOM! Kiinnostavia kirpparitavaroita on vielä jäljellä. Käy katsomassa listaa kerhon sivuilta ja tee edullisia ostoksia.

ANTENNITALKOOT KERHOLLA SIIRTYVÄT ENSI VIIKOLLE KESKIVIIKKOON 16.11.

Perjantaille  11.11. suunnitellut antennitalkoot siirtyvät sade- ja tuuliennusteen vuoksi ensi viikon keskiviikkoon 16.11. klo 13:  pidetään silloin muutaman tunnin antennitalkoot kerholla. Laitetaan syöttöjohto kerhotilasta katolle, jotta saataisiin trappidipoli takaisin paikalleen ja kerhon hf-asema taas toimintaan. Antennin ripustusnarut ovatkin jo paikallaan.
Jos aikaa riittää, otetaan talteen Seuratalon vintiltä aikaisemman suunta-antennin mastoputket. Niille ei kattoremontin jälkeen ole siellä käyttöä.
Ilmoittautumiset Jussille OH3ZQ (omakutsu toimii).

TOISTIMEMME OH2RUP ASENNUS JATKUU

Olemme nyt siirtymässä seuraavaan vaiheeseen toistimemme OH2RUP asentamisessa.

Jos haluat mukaan käytännön suunnitteluun ja/tai asennustalkoisiin, niin ilmoittaudu Sepolle (OH2TQ at porkkanasorvaus.com) .
Kerro sähköpostisi, kutsusi ja puhelinnumerosi WhatsApp ryhmään liittämistä varten.
Kerro myös jos sinulla on aiheeseen liittyvää erityisosaamista tai toiveita.