Kerhoillassa 9.6. klo 18 workkimis- ja nappulatekniikkaa

Jarmo, OH2GJL junaili uusien amatöörien workkimis/nappulatekniikka-tilaisuuden. Katsottiin hiukan radioita, nappuloiden käyttöä, mitä kuson yhteydessä tapahtuu, kusoilua, antennin laittoa jne.  Ja paljon kysymyksiä, ehkä vastauksiakin.
Muutoin normaali kerhoilta nokkakusoilun merkeissä ja Teams-linkkikin käytössä.

ANTENNIPAJA 18.6. MAGNEETTILUUPIN RAKENTELIJOILLE

Lauantaina 18.6. on luvassa ‘antennipaja’ magneettiluuppia rakenteleville: katsotaan ja tarkistellaan mitoitukset, pätkitään kaapelia tarvitseville sekä mittaillaan ja kokeillaan demo-antenneja tutussa paikassa Torpantie 7:ssa.

KESÄTAUKO TULOSSA

Nyt kevätkaudella kokoonnutaan kerholla/etänä vielä torstaina 16.6. ja 23.6., mutta juhannukselta siirrytään kesätauolle.

Syyskauden ensimmäinen kerhoilta on torstaina 18.8. klo 18.

OH2AP:N SYYSLEIRI LAUANTAINA 24.9.2022

Merkkaa jo nyt kalenteriin, että OH2AP:n perinteinen syysleiri pidetään lauantaina 24.9.2022, mutta nyt eri paikassa. Uusikin paikka on kyllä Rusutjärven rannassa, mutta tänä vuonna paikkana on Tuusulan seurakunnan leirikeskus hieman Metsäpirtistä pohjoiseen. Tarkempia tietoja myöhemmissä tiedotteissa.